Vedeta zilei – Gérard Depardieu, acuzat de viol de o tânără actriță

0
236

Gérard Depardieu este acuzat de o tânără actriţă de viol, fapt care s-ar fi întâmplat în 2018. După o clasare fără urmări, procedura e relansată de Par­chetul din Paris, scrie presa franceză.
Parchetul din Paris i-a solicitat unui judecător să ancheteze acuzaţiile de viol care-l vizează pe Gérard Depardieu, care de altfel le contestă, după ce iniţial cazul a fost clasat, scrie AFP. Pentru a re­lua investigaţiile, reclamanta, o actri­ţă în vârstă de 20 de ani, a depus plângere în martie ca parte civilă după această clasare în primăvara anului trecut.
Prima plângere a fost depusă la finalul lunii august 2018, la jandarmeria din Lambesc (Bouches-du-Rhône) de actriţă. Potrivit acesteia, faptele pe care le-a denunţat s-ar fi derulat la domiciliul din Paris al starului, un hotel particular din aron­dismentul VI, între 7 şi 13 august 2018.
Parchetul din Aix-en-Provence a des­chis imediat o anchetă preliminară, înainte de a renunţa în fa­voa­rea Par­chetului din Paris, care a încredinţat ancheta poliţiei judiciare.
Actorul în vârs­tă de 71 de ani, a fost audiat de Poliţie. Este una dintre persona­lităţile franceze care este vizată de o plângere de viol sau agresiune sexuală de la decăderea pro­ducătorului american Harvey Weinstein în anul 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.