Vedeta zilei – Gina Pistol a născut o fetiță perfect sănătoasă!

0
144

Gina Pistol și Smiley au devenit părinții unei fetițe perfect sănătoase. Artistul și prezentatoarea tv și-au dorit foarte mult un copil și iată că visul acestora s-a împlinit în 9 martie 2021. Au făcut pregătiri intense pentru acest moment, iar acum totul este aranjat la detaliu pentru ca fiicei lor să nu-i lipsească nimic.
Fetița a primit la naș­tere nota 10. Cei doi s-au filmat și au publicat pe canalul lui Smiley de You­tube, unde au anunțat că Gina Pistol a născut.
„Așa începe fericirea. Suntem deja 3. Fetița nostră s-a născut astăzi, este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lun­gime, iar medicul nostru ne-a spus că este perfectă. Mulțumim pentru toate gândurile și urările. Revenim cât de curând cu vești, imediat ce vom fi în stare”, a scris Gina Pistol.
„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: «Am devenit părinți!». Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița noastră este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar medicul nostru, spune că este perfectă”, a scris și Smiley pe re­țelele de socializare.
Prezentatoarea tv și Smiley au pre­gătit dormitorul bebelușei înainte ca aceasta să vină pe lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.