Vedeta zilei – Grațiela Duban, în locul Andreei Mantea la „Se strigă darul”

0
129

După „Puterea dragostei”, Andreea Mantea mai pierde o emisiune. Prezentatorea a fost înlocuită în noul sezon al emisiunii „Se strigă darul” cu o altă vedetă. Este vorba de Grațiela Duban, soția actorului Andrei Duban, care va prezenta de acum înainte emisiunea alături de Mihai Mitoșeru.
„Sunt foarte fericită să particip într-un asemenea proiect de televiziune menit să aducă bucurie oamenilor în cele mai importante momente din viața lor. Abia aștept să descopar tradiții extraordinare, locuri cu povești aparte. Urmează o perioadă plină de distracție, dar și de competitivitate. Va trebui să concurez cu Mihai Mitoșeru în adunarea de zestre pentru miri. Sunt ambițioasă și persuasivă, cred că va avea bătăi de cap cu mine. Să înceapă nunțile!”, a declarat Grațiela Teohari Duban.
Mihai Mitoșeru s-a declarat și el în­cântat de noua sa parteneră de pre­zen­tare. „Grațiela este inteligentă, frumoa­- să, e o actrită care știe să se pună în valoare și să cucerească inimile oamenilor, așadar am un competitor redu­tabil în ea, doar că eu nu pot să pierd și nu am să pierd! Sunt bucuros să reintrăm în circuitul acesta al fericirii absolute”, a spus Mitoșeru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.