Vedeta zilei – Gunther din „Friends” are cancer în stadiu avansat

0
104

Actorul care a jucat rolul lui Gunther, managerul cafenelei Central Perk, a dezvăluit pentru today.com, că în septembrie 2018, a primit un diagnostic sumbru, cancer în stadiu avansat, şi de trei ani luptă continuu pentru viaţa sa.
James Michael Tyler a devenit celebrul datorită rolului lui Gunther, şeful sarcastic a lui Rachel Green (Jennifer Aniston) şi managerul cafenelei Central Perk, pe parcursul celor 10 sezoane ale sitcomului NBC. Actorul în vârstă de 59 de ani a spus, pentru prima dată public, că are cancer şi că l-a descoperit la 56 de ani. Este în stadiul 4, a precizat acto­rul, un cancer în stadiu avansat, răspândit în oase. Cu prilejul declaraţiei făcute la Today Show, Tyler a spus că dacă ar putea să facă lucrurile diferit, ar merge mai devreme la un examen medical de rutină. Iniţial, a fost tratat prin terapie hormonală. Însă cancerul s-a mutat şi s-a răspândit pe coloana vertebrală în timpul pandemiei. „Am ratat o investigaţie, iar acesta nu a fost un lucru bun‟.
Colegii de platou au aflat odată cu declaraţiile sale şi adevăratul motiv pentru care Gunther nu a putut să ia parte fizic la reuniunea specială Friends, aşa cum era planificat la început.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.