Vedeta zilei – Gwen Stefani şi Blake Shelton şi-au spus «Da» în weekend, după şase ani de relaţie

0
76
THE VOICE -- "Live Finale Results" Episode 1720B -- Pictured: (l-r) Gwen Stefani, Blake Shelton -- (Photo by: Trae Patton/NBC/NBCU Photo Bank via Getty Images)

După aproape şase ani împreună, Gwen Stefani, de 51 de ani, şi Blake Shelton, de 45, s-au căsătorit sâmbăta trecută, la ferma din Oklahoma a starului country. Fotografiile obţinute de tabloidul american Page Six ne arată că pe vasta proprietate a lui Blake a fost ridicată o capelă frumos decorată în ziua nunţii, alături de un cort mic împodobit cu flori albe.
Cu puţin timp înainte, părinţii lui Gwen Stefani au fost fotografiaţi îm­brăcaţi în ţinute de nuntă, cu un cadou frumos împachetat, în timp ce intrau într-una din maşinile cu care au fost aduşi invitaţii la ferma din Oklahoma.
Cât despre evenimentul în sine, intenţia celor doi proaspăt căsătoriţi a fost ca nunta lor să fie initimă, la care să participe doar familia şi cei mai apropiaţi prieteni ai lor.
Ambii miri se află la al doilea mariaj: Gwen Stefani a mai fost căsătorită o dată, cu rockerul Gavin Rossdale, în timp ce Blake Shelton a trecut pe la altar alături de artista country Miranda Lambert. Gwen şi Blake formează un cuplu din anul 2015 şi s-au logodit anul trecut, în pandemie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.