Surpriză de proporții la Vocea Româ­niei! Horia Brenciu revine la Pro TV, în sezonul 9 al show-ului! Acesta fusese înlocuit de Tudor Chirilă în sezonul patru al competiției și plecase la rivalii de la Antena 1, la X Factor.
„De azi, pornesc cu încredere pe un nou drum aparent cunoscut, dar plin de provocări. Salut cu entuziasm echipa de la «Vocea României»! Mă reîntâlnesc cu fratele meu, Zâmbărețul (Smiley – n.r.), de-abia aștept s-o cunosc pe fermecătoarea Irina Rimes și sper să am un dialog spumos cu Tudor (Chirilă – n.r.)… De Bartoș, ce să mai zic?! Chiar mi-a fost dor…”, a spus Horia Brenciu.
Doi concurenți din echipa sa, Julie Mayaya și Mihai Chițu, au câștigat trofeul Vocea României, iar acum Horia Brenciu se întoarce plin de emoții în show, dar gata de lupta pentru cei mai buni concurenți și cu speranța câștigării celui de-al treilea titlu.
Horia îi ia locul Andrei în echipa de antrenori de la Vocea României, după ce solista a participat ca mentor doar un sezon. Brenciu, Irina Rimes, Smiley și Tudor Chirilă for­mează echipa de antrenori a celei mai tari competiții a vocilor. Ei sunt pregătiți de filmă­rile pentru noul se­zon și sunt nerăbdători să gă­sească cele mai bu­ne voci din 2019.

Recomandările redacției