Vedeta zilei – În proces de schimbare de sex! Fiica Angelinei Jolie a fost operată

0
394

Angelina Jolie şi Brad Pitt trec prin clipe dificile. Două dintre fiicele lor au fost operate! Shiloh merge acum în cârje!
Familia Jolie-Pitt s-a reunit în aces­te momente dificile. Angelina Jolie este alături de fiicele sale, în special de două dintre ele, de Shiloh şi de Zahara, care au trecut prin două intervenţii chirurgicale. Şi Brad Pitt s-a întors la familie, chiar dacă nu a participat la anu­mite evenimente pentru a sta alături de fetiţele lui.
Recent, Shiloh a apărut pe stradă alături de mama ei şi de surori. A surprins deoarece tânăra nu mai poate merge normal acum, are nevoie de cârje, probabil aşa i-a recomandat medicul, pentru o perioadă de timp. Cu toate acestea, adolescenta e cu zâmbetul pe buze, semn că se simte destul de bine.
Acum puțin timp, Angelina Jolie a făcut declaraţii despre fiicele sale care au suferit operaţii: „Ultimele două luni le-am petrecut între cele două intervenţii chi­rurgicale, una a fiicei mai mare şi apoi, acum câteva zile, operaţia lui Shiloh”, a spus ea, conform Daily Mail.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.