Vedeta zilei – Incident la Gala Unica 2019. Carmen Brumă a leșinat și a fost transportată la spital

0
307

Clipe de panică la Gala Unica de joi seara, eveniment organizat la Palatul Bragadiru. Carmen Brumă a fost transportată la spital, după ce i s-a făcut rău.
Carmen a afirmat, în momentul în care a fost luată de ambulanță, că se simte foarte obosită și a dat vina și pe stres. În prezent, vedeta se simte mai bine. „Aseară am avut un scurt moment de amețeală care a fost remarcat de către cei prezenți acolo pentru că s-a întâmplat în timpul unui interviu live. Dacă nu aș fi fost în acel interviu, momentul nu ar fi fost remarcat”, a preci­zat vedeta, exclusiv pentru revista Unica.
„Cei din presă s-au speriat și au chemat salvarea. Salvarea a venit, a urmat procedurile standard, a constatat că sunt sănătoasă, că nu am ni­ciun fel de problemă și nu există niciun fel de motiv pentru a fi dusă la spital. Drept urmare am semnat pe propria răs­pundere că nu merg la spital și am plecat acasă. Nu e nimic grav în cele întâmplate aseară”, a mai explicat Carmen.
Carmen Brumă a întors multe capete, cu siguranță, la Gala Unica 2019. Aceas­ta a optat pentru o ți­nută puțin mai „neor­todoxă”, pur­tând o rochie lungă, neagră, cu un decolteu pe tot spatele și adânc în zona posteriorului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.