În această seară, de la ora 20:30, ultimii 12 semifinaliști vor urca pe scena „Românii au talent” și își vor prezenta momentele pe care le pregătesc în detaliu.
Cei care vor lupta să cucerească pu­blicul și jurații și să primească voturile pentru marea finală sunt: Acro Duo, Alin Buruiană, Anton Joseph, Aris Negoiță, Azeri Brothers, Casiana Oancea și Alin Mătușa, Corul de copii al Operei Națio­nale, Elena Gibson, Nikol Varga, Isabela Stănescu, Kidd Strobe aka Frenchie­babyy și Sebastian Petrașcu.
INNA va veni la „Românii au talent” și va cânta piesa Iguana. Artista a atins un nou record pe YouTube, cu 3 miliarde de vizualizări pe propriul canal și peste 5 milioane de abonați, a performat în peste 800 de concerte și are mili­oane de fani în toată lu­mea. INNA este fericită că va avea ocazia să încânte din nou publicul și telespectatorii direct de pe scena celui mai tare show de divertisment și a spus:
„Sunt nerăbdătoare să mă întorc pe scena de la «Românii au ta­lent» și abia aș­tept să încea­- pă petrece­rea! Voi cânta în premieră în România melodia «Iguana» și sunt foarte sigură că ne vom super distra!”.
Spectacolul din cea de-a doua semifinală LIVE este gata să înceapă!

Recomandările redacției