Vedeta zilei – Irina Loghin a împlinit 81 de ani. Dezvăluirile solistei despre bărbații celebri care au adorat-o

0
423

Irina Loghin putea concura lesne, în tinerețe, la un concurs de Miss, fiind de o frumusețe răpitoare. După cum era și firesc, mulți bărbați cu nume sonore i-au dat târcoale, printre ei numărându-se chiar și chipeșul Florin Piersic.
Irina Loghin a împlinit ieri, 19 februa­rie, vârsta de 81 de ani, însă continuă să arate impecabil cu ajutorul sportului și al tratamentelor cosmetice.
„Am văzut-o și am auzit-o pe scenă, într-un parc. Era o femeie care mi-a luat respirația. Am întrebat pe cineva cine este țăranca asta româncă, ce nu mă lasă să trăiesc? Așa de tare îmi plăcea, că mi-ar fi plăcut să-mi fie și soție”, a mărturisit Florin Piersic, într-un interviu. Irina a povestit în urmă cu doi ani, despre alți doi bărbați care au plăcut-o: „S-a spus că m-am iubit cu Benone Sinu­lescu, însă am fost doar prieteni foar­te buni. De altfel, pe soțul meu l-am cunoscut prin Benone. Ion Cernea a fost primul și unicul meu bărbat cu acte”. Dar și Ion Dolănescu i-a dat târcoale, în anii ei de debut. „Toata lu­mea zicea că suntem împreună, însă nu a fost așa. El era îndrăgostit de mine, mi-a scris două scrisori de dra­goste. După ce am devenit colegi îmi spunea «Re­gina»”, a mai mărturisit Irina Loghin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.