Vedeta zilei – Irina Rimes, cu hemoragie internă şi operată de urgenţă

0
355

Irina Rimes (28 de ani) a fost nevoită să-şi anuleze în ultimul moment concertul de Revelion de la Iaşi, după ce a fost internată de urgenţă în spital, cu hemo­ragie internă. Artista a intrat în operaţie marţi, în jurul orei 15.00.
Irina este în prezent în perioada de recuperare postoperatorie, după ce a fost dusă de urgență la spital și operată chiar în seara de 31 decembrie, cu puțin timp înainte de Revelion.
Deși artista nu a dorit să dezvăluie cu exactitate motivele pentru care a avut nevoie de respectiva intervenție chirurgicală, la mijloc fiind vorba și de o hemo­ragie internă, se pare că, până la urmă, aceasta le-a împărtășit urmăritorilor ei virtuali o parte din experiența neplăcută prin care tocmai a trecut la început de an.
Irina a explicat că 2019 a fost un an extrem de greu pentru ea, din mai multe puncte de vedere și, deși a decis să țină diagnosticul pentru sine, artista a oferit totuși un indiciu în legătură cu problema pe care a înfruntat-o, publicând o imagi­ne ce duce cu gândul la faptul că ar fi avut probleme gi­nec­olo­gice.
Imediat după ce Irina Rimes a ieșit din sala de opera­ție, o persoa­nă apropiată ei a decla­rat în ex­clusivitate pentru protv.ro că operația a decurs bine, artista se sim­te bine și va fi externată în scurt timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.