Vedeta zilei – Irinel Columbeanu a ajuns la sapă de lemn

0
326

Pare greu de crezut, dar omul a cărui avere era estimată, în urmă cu 7 ani, la 70 de milioane de euro, se pare că în prezent ar fi falit. Surse din preajma omului de afaceri susţin că acesta şi-ar fi schimbat radical stilul de viaţă: a renun­ţat la maşinile de lux, la cheltuielile exor­bitante, dar şi la „palatul” de la Izvorani. De câteva luni, Iri s-ar fi mutat cu chirie într-un apartament cu două camere. Aces­ta ar fi şi motivul pentru care a acceptat ca Irina să meargă în America, la mama ei.
În 2007 era unul dintre miliardarii României, râvniţi de multe domnişoare. Conducea noul model de Rolls Royce Phantom EWB personalizat (n.r.: becuri în formă de stele pe tavan, perdele electrice, geam mobil care separă pasagerii de şofer, etc) în valoare de 600.000 de euro, dar şi un Bentley de 220.000 de euro, deţinea mai multe imobile în Bucureşti, terenuri la Ciolpani şi un adevărat palat la Izvorani. Controversatul om de afaceri care a învârtit pe degete cele mai frumoase femei ar fi ajuns acum să locuiască cu chirie.
Pare incredibil, însă surse din preajma lui Columbenau spun că în toamna trecută, el s-ar fi decis să se mute într-un apartament cu două ca­mere, într-un cartier de pe lângă Bucu­reşti şi că ar conduce un Opel la mâna a doua.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.