Vedeta zilei – Iubita mai tânără cu 39 de ani l-a părăsit pe Al Pacino

0
316

Al Pacino, în vârstă de 79 de ani, este din nou singur după ce iubita sa cu 39 de ani mai tânără, actriţa Meital Dohan a anunţat că a pus capăt relaţiei pe care o avea de doi ani cu celebrul actor. Renumitul Al Pacino este unul dintre cele mai apreciate nume din industria cinematografică şi are o carieră demnă de invidiat, însă nu a fost prea norocos în ceea ce priveşte dragostea. După numeroase relaţii de scurtă sau de lungă durată, iată că el a ajuns să fie din nou „burlac”.
Actriţa de origine israeliană a acordat un interviu unei publicaţii de peste Ocean în care a dezvăluit care au fost elementele care au contribuit la decizia finală.
Femeia susţine că Al Pacino este foarte atent cu banii săi, riscând să pară zgârcit. El nu i-ar fi cumpărat niciodată un cadou memorabil în cei doi ani de relaţie, ci doar flori. În plus, Meital Dohan a dezvăluit că iubirea şi respectul pe care i le purta acestuia nu au fost de ajuns pentru a salva relaţia. „Am încercat să ignor asta (nr. vârsta lui Al Pacino), dar el este deja un om bătrân. Di­fe­renţa de vârstă şi-a spus cuvântul. În ciuda iubirii mele, lucrurile nu aveau cum să fie de durată”, a declarat ea, potrivit daily­mail.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.