Vedeta zilei – Jamie Dornan, star al seriei „Fifty Shades”, a devenit tată pentru a treia oară

0
298
LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 12: Jamie Dornan attends the UK Premiere of "Fifty Shades Of Grey" at Odeon Leicester Square on February 12, 2015 in London, England. (Photo by Ian Gavan/Getty Images)

Actorul Jamie Dornan, devenit celebru cu rolul din seria „Fifty Shades of Grey/ Cinzeci de umbre ale lui Grey”, a devenit tată pentru a treia oară, relatează contactmusic.net.
Anunţul a fost făcut de soţia acestuia, actriţa şi cântăreaţa britanică Amelia Warner. Ea a publicat pe reţeaua de socializare online Instagram o poză cu trei perechi de pantofi, însoţită de mesajul „Sunt mândră de aceste trei fete superbe, mă simt onorată se fiu mama lor”.
Cuplul, care este căsătorit din 2013, mai are două fiice: Dulcie, în vârstă de cinci ani, şi Elva, în vârstă de trei ani.
Anterior, Dornan a declarat că rolul de soţ şi tată este unul „complet” şi cel pe care îl tratează ca fiind „cel mai serios în viaţă”. Actorul a spus că simte că rolul de tată i se potriveşte. El a mai afirmat că „dorinţa de a-şi face copii fericiţi este o motivaţie bună pentru el şi soţia sa” şi că, deşi există neînţelegeri între ei, în special când călătoresc cu copiii, el şi cu Warner nu lasă tensiunile să escaladeze.
Jamie Dornan este un actor din Irlan­da de Nord, devenit celebru cu rolul Christian Grey din se­ria cinema­tografică „Fifty Sha­des of Grey/ Cinzeci de umbre ale lui Grey”.
Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.