Este una dintre cele mai mari staruri din lume, iar secretul succesului ei poate fi și faptul că este extrem de sinceră cu fanii ei și nu încearcă să le ascundă nimic.
Vedeta susține că nu i-a fost tot timpul ușor, că lumea a judecat-o și-a încercat s-o demoralizeze pe parcursul evoluției sale artistice. Iar greutățile în viață se pare că au înce­put de mică, când mama ei s-a dovedit a fi o fe­meie strictă, care nu ezita să corec­teze com­portamentul copiilor ei prin pedepse fizice.
Mama lui Jennifer, Guadalupe Rodríguez, a învățat-o pe diva latino să nu fie afectată de critici într-un domeniu ca showbiz-ul, în care concurența e aprigă și trebuie să fie pu­ternică pentru a supraviețui. În timp ce-și creștea fiicele (Jennifer are două surori) le insufla un lucru care le-a ajutat mult în viață – să fie independente, să-și facă rost de banii lor și să nu stea la mâna niciunui bărbat.
„A făcut ce-a avut de făcut pentru a supra­vie­țui. Iar asta a făcut-o puternică, dar și dură…”, ține să precizeze cântă­reața, care și-a continuat dezvăluirile recunoscând că Rodríguez „m-a bătut de m-a snopit când eram copil”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției