Jennifer Lopez produce şi joacă pentru ecranizarea poveştii traficantei co­lumbiene Griselda Blanco, supranumită Naşa, Văduva Neagră, Naşa Coca­inei şi Regina Drogurilor, pentru pe­li­cula „The Godmother”, anunţă Mediafax.
Actriţa va juca rolul principal şi va produce noul film alături de Elaine Goldsmith-Thomas, Benny Medina şi Julie Yorn. Zvonurile spun că Lopez ar putea să şi debuteze ca regizor cu „The Godmother”, dar încă nu a luat o decizie finală.
Scenariul viitoarei pelicule este semnat de Regina Corrado şi Terence Winter. Rolul Griseldei Blanco a mai fost jucat pentru filmul „Cocaine Godmother”, de Catherine Zeta Jones, în 2017.
„M-a fascinat mereu povestea Gri­seldei Blanco şi am profitat de ocazia de a o interpreta pe ecran. Are tot ce caut în materie de poveste şi personaje dinamice – este celebră, ambiţi­oasă, în­şelătoare, înfiorătoare”, a arătat Jennifer Lopez într-o declaraţie de pre­să.
„The Godmo­ther” spune poves­tea celebrei traficante de droguri care s-a născut într-un cartier sărac din Columbia şi a ajuns una dintre figurile marcante ale co­merţului de droguri în Miami.
Mediafax

Recomandările redacției