Vedeta zilei – Jennifer Lopez s-a logodit. A primit un inel de un milion de dolari

0
424

După câteva relații și trei mariaje eșuate, Jennifer Lopez (49 de ani) s-a logodit cu Alex Rodriguez (43 de ani), fost jucător de baseball. Solista și-a găsit liniștea în brațele sportivului care a cerut-o în căsătorie cu un inel de un milion de dolari, în timpul unei escapde romantice în Bahamas.
J. Lo și A. Rod sunt împreună de doi ani, timp în care și-au demonstrat reciproc că sunt suflete pereche. Fiecare dintre ei are câte doi copii din mariaje anterioare. Jennifer este mama gemenilor Max și Emme (11 ani), rezultatul căsniciei cu Marc Anthony, iar Alex este topit după ei. Comentatorul sportiv se poate lăuda și el cu cele două fete ale sale, Ella (10 ani) și Natasha (4 ani).
Jennifer se va afla cu­rând la al patrulea mariaj, după ce le-a bifat pe cele cu ospătarul Ojani Noa, pentru doar un an, cu dansatorul său, Chris Judd, în 2001, doar pentru câteva luni, dar și cu solistul Marc Anthony, care i-a fost alături 10 ani. Pe lângă acestea, J. Lo a mai avut câ­teva relații mediatizate, printre care cu Puff Daddy, Ben Affleck și cu dansatorul Casper Smart.
Diva de 49 de ani a recunoscut că în trecut s-a grăbit să ajungă la altar, dar de aceas­tă dată a luat lucru­rile mai ușor.
Click

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.