Vedeta zilei – Jennifer Lopez se mărită cu Ben Affleck! Au început pregătirile pentru nuntă

0
160

A patra oară poate este cu noroc pentru J.Lo! Actriţa şi cântăreaţa ame­ricană este hotărâtă să îmbrace iar rochia de mireasă la 51 de ani. Recent cuplată cu iubirea vieţii ei, Ben Affleck, Lopez a început deja pregătirile de nuntă. Peste câteva luni are loc petrecerea, susţin apropiaţii.
Veste bombă! J.Lo şi Ben Affleck se căsătoresc. După ce a fost nevoită să amâne timp de aproape doi ani nunta cu Alex Rodriguez din cauza pandemiei de COVID-19, Jennifer Lopez, 51 de ani, nu vrea să mai piardă timpul. Apropiaţii susţin că Ben Affleck, 48 de ani, şi J.Lo au început deja să organizeze nunta, care va avea loc „peste câteva luni”.
Cei doi au fost cuplaţi în urmă cu 20 de ani şi s-au despărţit după trei ani, când Ben Affleck a înşelat-o pe J.Lo cu Tammy Morris. Amândoi şi-au refăcut vieţile şi destinele lor păreau să meargă pe drumuri paralele până în urmă cu doar două luni, când J.Lo s-a despărţit de logodnicul ei Alex Rodriguez şi s-a întors în braţele lui Ben.
Lopez a mai fost măritată între anii 1997-1998 cu Ojani Noa, Cris Judd, între 2001 şi 2033, şi Marc Anthony, între 2004-2014.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.