Vedeta zilei – Jim Carrey: „Mi s-a spus că mai am 10 minute de trăit!”

0
303

Faimosul comic a scos o nouă carte pe coperta căreia a pus imaginea cu faţa lui absolut şocată de primirea veştii că era pe punctul de-a muri. Ce i s-a întâmplat mai exact lui Jim Carrey?
Pe 13 ianuarie 2018, mai multe persoane care se aflau în Hawaii au primit pe telefonul lor o alertă absolut îngrijo­rătoare. Iar printre ei s-a numărat şi Jim Carrey. Actorul a povestit întreaga experienţă în timpul emisiunii The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.
„Coperta cărţii mele e, de fapt, faţa pe care am făcut-o când mi s-a spus că mai am 10 minute de trăit”, a declarat actorul de 58 de ani în cadrul emisiunii. „Şi totul a fost cât se poate de real. O alertă cu rachete. Eu am fost acolo când s-a declanşat, scriam. Asistenta mea, Linda, m-a sunat plângând şi mi-a spus că mai avem 10 minute de trăit. Am întrebat-o ce voia să spună cu asta. Iar ea mi-a răspuns că vin proiectilele peste noi.”
Alerta primită pe telefon era următoa­rea: „Ameninţare iminentă cu proiectile în Hawaii. Căutaţi adăpost imediat. Acesta nu e un simplu exerciţiu.”
Autorităţile locale din Hawaii au explicat ulterior că alar­ma era falsă şi că fă­cea par­te dintr-un antrenament fă­cut pentru a se pregăti în eventualitatea că se va putea întâmpla una ca asta cândva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.