Emisiunea MasterChef a revenit la PRO TV după doi ani, iar încă din prima edi­ție au fost unele momente spectaculoase. L-am văzut pe durul chef Joseph Hadad într-o ipostază emoționantă. Un concurent i-a răscolit cele mai dureroase amintiri legate de soția sa.
Chef Joseph Hadad este un om jovial, un profesionist în bucătărie, dar puțini îi știu drama vieţii: soţia i-a murit în urmă cu 13 ani, iar el a rămas cu trei copii. „Soţia mea a mu­rit de cancer la sân. Atunci am sim­ţit cum se prăbuşeşte totul… Nu doresc nimă­nui să trea­că prin ce am trecut. A fost dificil să cresc copiii, care au su­fe­rit enorm pentru moar­tea mamei lor”, declara Chef Hadad pentru Click!
„Aveam 48 de ani când am rămas văduv. Soţia mea avea 42. Am rămas cu trei copii, de 16, 10 şi 3 ani ju­mă­tate. Eu nu ştiam să mă descurc cu copiii, eram doar cu munca. Gila avea grijă de casă, de mâncare, de familie”, a mai dezvăluit Chef Joseph Hadad.
Joseph Hadad şi-a luat asu­pra lui întreaga vină pentru moartea soţiei. Își reproșează și acum că, din lipsa timpului, dedicat bucătăriei, nu a mers cu ea la timp, la doctor.

Lasă un răspuns

Recomandările redacției