Vedeta zilei – Julia Roberts, vinovată de moartea surorii vitrege? Acuzaţiile grave aduse de logodnicul femeii

0
303

Julia Roberts (52) a jucat în nenu­mărate filme prin care şi-a demonstrat talentul actoricesc. Se pare că nici viaţa personală a vedetei nu este una diferită de scenariul unui film presărat cu răsturnări de situaţie dramatice. Logodnicul- surorii sale vitrege, moartă în urma unei supradoze în 2014, o acuză pe vedeta de la Hollywood că nu a arătat nici măcar cea mai mică urmă de durere atunci când sora ei a murit şi că s-a comportat ca şi cum decesul acesteia a fost ceva insignifiant.
La doar câteva zile după împlinirea a şase ani de la moartea lui Nancy, logodnicul ei a acordat un interviu publicaţiei britanice The Sun în care a subliniat că nu o va ierta niciodată pe Julia Roberts pentru atitudinea pe care a avut-o după decesul surorii vitrege. Bărbatul susţine că vedeta a tratat-o foarte rău pe sora sa dintotdeauna, făcând-o să se simtă inferioară, insuficient de bună pentru a face parte din familie.
De altfel, înainte de a se sinucide, Nancy a scris o scrisoare de adio în care a mărturisit că aşa-zi­sele sale rude sunt responsabile pentru depresia în care ea se adâncise. Mai mult de­cât atât, cu doar câteva luni înainte de a-şi pune capăt zilelor, Nancy a dez­văluit într-un interviu că Julia obişnuia să râdă de ea pentru că întâmpina anumite probleme cu greutatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.