Vedeta zilei – Justin Bieber, acuzat de viol

0
370

Weekendul acesta nu a fost unul bun pentru Justin Bieber. Cântăreţul de 26 de ani s-a trezit acuzat de viol într-o pos­tare pe social media.
Acuzatoarea, pe nume Danielle, a fă­cut sâmbătă o postare cât se poate de detaliată în care a povestit incidentul des­pre care pretinde că s-a petrecut în noaptea de 10 martie 2014, în Texas. Aceea a fost perioada unui festival desfăşurat în zonă, unde artistul a avut un concert. „A venit la noi un tip şi m-a întrebat dacă aş vrea să-l cunosc pe Justin. Bineînţeles că am spus da.” Danielle scrie că a ajuns în camera lui de hotel, unde Justin i-a spus să se aşeze în pat lângă el. Aceasta îşi aminteşte că l-a sărutat, dar s-a temut să meargă mai departe. „Săru­tările s-au transformat apoi într-un preludiu. S-a urcat pe mine, m-a sărutat pe gât, apoi pe abdomen. (…) I-am spus lui Justin atunci că am mers prea departe şi că ar trebui să ne oprim. Nu mă simţeam bine, nu mai puteam respira. I-am spus să se dea jos, dar era prea târziu. Ulterior, Justin mi-a spus să nu zic nimă­nui despre acea noap­te, pentru că voi avea proble­me”, scrie Danielle.
Ieri, Bieber a reacţionat la acuzaţii, ne­gând totul vehement şi spu- ­nând că are do­- vezi că nu s-a aflat în acel loc la momentul indicat. Acesta a anunţat că o va da în judecată pe numita Danielle.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.