Celebrul cântăreţ Justin Bieber condamnă faptul că a devenit celebru încă din copilărie, considerând că aceasta e cauza pentru care a fost „lipsit de res­pect cu femeile” şi a folosit „abuziv dro­guri” în adolescenţă, scrie Mediafax.
Interpretul a devenit celebru încă de la vârsta de 13 ani şi spune că, la un moment dat, din cauza popularităţii cunoscute de timpuriu, s-a gândit la sinucidere.
Artistul în vârstă de 25 de ani a pu­blicat un mesaj pe reţeaua de sociali­zare online Instagram: „Este greu să te trezeşti dimineaţa cu o atitudine bună când eşti copleşit de propria viaţă, de trecut, de locul de muncă, de responsa­bilităţi, emoţii, familie, finanţe şi de relaţii. Uneori, această stare duce în punc- ­tul în care nu îţi mai doreşti să trăieşti. Modestia, raţiunea şi pu­terea de a decide vin cu vârsta. Toţi au fă­cut totul pentru mine şi, prin urmare, nu am învă­ţat vreodată ba­zele res­ponsabilităţii. La 18 ani nu dobân­di­sem abilităţile necesare lumii reale, deşi aveam milioa­ne de dolari în cont şi acces la tot ceea ce îmi puteam dori”.
După ce a împlinit 19 ani, Bieber, care pe atunci avea o relaţie cu cântăreața Selena Gomez, a început să consume substanţe ilegale.

Recomandările redacției