Kate Middleton nu se dă de la nimic în lături atunci când vine vorba de mi­cuții ei! Astfel, Ducesa de Cambridge, cu o reputație nepătată și un titlu care ar îndeamna-o să fie cât mai serioasă, a decis să își înscrie bebelușul la cursuri de dans și cântat, la care nu doar că este și ea prezentă, dar participă în egală măsură!
Toți admiratorii Casei Regale Brita­nice știu deja că ducii de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton, sunt o pereche extrem de modestă și cu „picioarele pe pământ”, adesea făcându-se comparații între ei și „omologii lor”, ducii de Sussex, Prințul Harry și Meghan Markle, care uneori mai calcă strâmb și ajung să mai facă una, două extravaganțe.
De la călătoriile lor cu avioane de linie, la comun, până la locațiile pe care aleg să le frecventeze, Kate și William întăresc, într-adevăr, ideea potrivit căreia faptul că fac parte din familia regală britanică nu li s-a urcat deloc la cap, din contră. Același lucru se aplică și pentru ieșirile cu micuții lor, cei doi duci având împreu- nă trei copii: Prințul Geor­ge, Prințesa Char­lotte și mezinul fami­liei, micuțul Prinț Louis. Dacă alte mame celebre preferă să trimită dadacele la plimbare cu copiii, se pare că du­cesa Kate are de gând să petreacă timp cu micuții ei ori de câte ori are ocazia, acest lucru însemând să meargă personal cu ei „la joacă”, potrivit Daily Mail.

Recomandările redacției