Vedeta zilei – Katy Perry şi Orlando Bloom, pregătiri de nuntă

0
218

După o relaţie de mai mulţi ani, plină de suişuri şi coborâşuri şi o despărţire care părea să fie definitivă, iată că cei doi şi-au acordat o nouă şansă, iar în luna fe­bruarie, Orlando Bloom a scos din bu­zu­nar o sumă astronomică pentru a cum­- păra inelul de logodnă: 5 milioane de dolari. Cererea a avut loc pe 14 fe­bruarie, iar de atunci pregătirile de nuntă nu mai contenesc. Când îşi vor uni cele două vedete destinele este informaţia oferită de o sursă apropiată cuplului.
La scurt timp după cererea emoţionantă în căsătorie cei doi au demarat pregătirile pentru nuntă, aşa cum era de aşteptat. Până la momentul actual nu se cunosc prea multe despre locul în care Katy şi Orlando îşi vor uni destinele, însă o sursă apropiată a dezvăluit pentru pu­blicaţia americană US Weekly când va avea loc evenimentul mult aşteptat. Po­trivit acestei surse nunta va avea loc în luna decembrie a acestui an, iar pregătirile sunt în toi, cu­plul do­rindu-şi ca totul să fie ca la carte. Prin­tre invitaţi se vor număra co­legi de breaslă a celor doi şi fa­miliile, iar acesul presei va fi limitat.
Orlando a mai fost căsătorit timp de trei ani cu mode­lul Miranda Kerr, cu care are și un bă­ie­țel de opt ani, iar Katy a fost soția actorului Russell Brand între 2010 și 2011.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.