Vedeta zilei – Kevin Costner, despre drama care i-a marcat viaţa

0
243

Kevin Costner nu poate uita nici acum divorţul şi efectul pe care l-a avut asupra sa. După 16 ani de căsătorie, în 1994, actorul şi soţia sa de atunci, Cindy Silva, şi-au încheiat căsnicia în ceea ce este acum cunoscut drept unul dintre cele mai scumpe divorţuri de la Hollywood. Silva a primit 80 de milioane de dolari după separare, cariera lui Costner fiind atunci în vârf, dar actorul nu a plâns după banii pierduţi. Kevin Costner şi Cindy Silva erau împreună încă din liceu. Ei se căsătoriseră în 1978, cu mult înainte ca Kevin să cunoască faima, de aceea ruptura a lăsat răni adânci.
Actorul a jurat să nu se mai căsătorească după divorţul devastator de Cindy Silva. Şi mulţi ani şi-a respectat promisiunea, a refuzat să se se implice într-un alt mariaj, iar asta chiar şi după ce s-a îndrăgostit de actuala sa soţie, Christine Baumgartner. El spune că a trebuit să facă o alegere între frică şi iubire, iar, la un moment dat, răspunsul i-a fost clar. A reuşit să depăşească suferinţa ce îl încerca cu ajutorul celor trei copii din prima căsătorie, Annie, Lily şi Joe.
„Când am cunoscut-o pe Christine, nu eram pregătit să mă mai îndrăgostesc. Mi-a luat mult timp până am spus «Te iubesc»”.
Kevin Costner şi Christine Baumgartner au astăzi 16 ani de căsătorie şi o poveste unică de dragoste, iar asta în ciuda diferenţei de 20 de ani din­tre ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.