Mai bine mai târziu decât niciodată! Kim Kardashian a luat primul examen de intrare în Barou. Vedeta de televiziune de 41 de ani a picat de trei ori examenul după ce a terminat Facultatea de Drept. Ea a postat în vară o fotografie din timpul pregătirii pentru examene, Kim a declarat atunci că vrea să aibă aceeași meserie ca tatăl ei Robert Kardashian, deve­nit celebru în timpul procesului lui OJ Simpson.
„O, Doamne! Am trecut de prima etapă a examenului. Privindu-mă în oglindă, sunt cu adevărat mândră de femeia care se uită azi înapoi în reflexie. Pentru cine nu cunoaște călătoria mea la Facultatea de Drept, trebuie să știe că acest lucru nu a fost deloc ușor și nu mi-a fost oferit pe tavă. Am picat acest examen de 3 ori în 2 ani, dar m-am ridicat de fiecare dată și am studiat mai mult și am în­cercat din nou până am reușit!”, este o parte din mesajul postat de Kim Kardashian pe Instagram.
Un singur examen mai are de trecut ve­deta pentru a fi avocat cu acte în regulă.
Sora ei mai mare, Kourtney (42 de ani) este licențiată în Drept, dar a renunțat să intre în Barou după ce a devenit mamă.

Recomandările redacției