Vedeta zilei – La 70 de ani, Richard Gere devine din nou tătic

0
250

La vârsta de 70 de ani, actorul Richard Gere devine din nou tătic, potrivit revistei ¡Hola!. Mult mai tânăra sa soţie, Alejandra Silva, este însărcinată deja în trei luni cu al doilea copil al lor. Iar copilul se va naşte la primăvară. Şi pentru Gere, şi pentru Alejandra va fi al treilea copil. Starul mai are un fiu, Homer James Jigme, de 20 de ani, din căsnicia cu actriţa şi fotomodelul Carey Lowell, care a durat din 2002 până în 2013, potrivit Click.
Alejandra mai are şi ea un fiu, Albert, în vârstă de 6 ani, din căsnicia cu magnatul minier Govind Friedland. Alejandra a născut primul copil împreună cu Gere în februarie, anul acesta.
Gere şi Silva s-au cunoscut în 2014 la Positano, Italia, într-unul din hotelurile pe care ea le gestiona pe atunci. S-au căsătorit în 2015, iar la nuntă au venit mai mulţi călugări tibetani. Richard Gere e budist, iar Alejandra, care s-a născut catolică, a trecut şi ea la budism. În 2018, însuşi Dalai Lama a binecuvântat pântecul Alejandrei. De când s-a însurat cu Alejandra, actorul îşi petrece timpul mai mult în Spa­nia. „Sunt cel mai fe­ricit bărbat din uni­vers şi cum n-aş putea fi”, a declarat Richard Gere pen­-tru ¡Hola!
La 70 de ani, Ri­chard Gere devine din nou tătic primăvara viitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.