Vedeta zilei – Lady Gaga a mărturisit că se gândeşte zilnic la sinucidere. „Celebritatea m-a epuizat”

0
274

Lady Gaga a dezvăluit că vrea să se sinucidă. Cântăreața în vârstă de 34 de ani a mărturisit că s-a gândit la sinucidere în fiecare zi după ce a devenit faimoasă. „Celebritatea m-a epuizat și m-a consumat”, a spus vedeta într-o emisiune de la CBS. Ea s-a plâns că nu a mai putut să meargă la magazine sau la restaurant cu familia fără să fie urmărită de fani. Faima i-a distrus viața liniștită, zice ea. „Am renunțat total la mine. Uram să fiu faimoasă. Uram să mai fiu Lady Gaga: Lady Gaga este cea mai mare dușmancă a mea”, spune cântăreața, pe numele adevărat Stefani Germanotta.
Cine și-ar fi imaginat că o femeie celebră, cum este Lady Gaga, s-a luptat cu depresia. Și, totuși, vedeta în vârstă de 34 de ani a povestit că a avut mari probleme de sănătate în ultimii ani. Și, din această cauză, a avut stări îngrozitoare de depresie. A ajutat-o să se vindece doar munca pentru ultimul ei album, „Chromatica”.
Lady GaGa s-a lansat în 2008 şi are o avere de 110 milioane $. Este una dintre cele mai populare cântăreţe din lume, cu 24 milioane de albume şi 125 milioane de single-uri vândute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.