La începutul lunii iunie, Irina Shayk l-a părăsit pe Bradley Cooper, relaţia dintre cei doi fiind de câteva luni „pe butuci“, din cauza apropierii actorului de Lady Gaga.
Bradley Cooper şi Lady Gaga au jucat împreună în filmul „A star is born“, iar chimia dintre ei doi a putut fi văzută de o întreagă planetă, inclusiv cele două vedete afirmând că au o relaţie specială şi că au avut multe de învăţat unul de altul.
Acum, dacă ar fi să ne luăm după presa de scandal din SUA, care este citată de jurnaliştii din Spania, Lady Gaga ar fi însărcinată cu Bradley Cooper! „Toată lumea spune că Gaga radiază şi îşi ascunde burtica incipientă. Desigur, singura persoană care ar putea fi tatăl este Bradley. Aşteptăm ca ea să facă anunţul oficial“, au scris cei de la Touch Weekly, care afirmă că Lady Gaga şi Bradley Cooper pregătesc în secret şi nunta.
Cântă­rea­ţa a răspuns zvonurilor că ar aş­tep­ta un co­pil, afirmând că este însărcinată cu următo­rul al­bum: „Zvonuri că aş fi însăr­cinată? Da, sunt însărci­nată cu noul meu album #LG6“.

Recomandările redacției