Vedeta zilei – Laura Cosoi, declarații dureroase despre moartea tatălui, răpus de Covid

0
314

A trecut printr-o suferinţă de nedescris! Laura Cosoi îşi plânge acum amintirile şi părintele pierdut. Tatăl Laurei Cosoi a murit pe 26 noiembrie 2020, după ce a fost infectat cu noul corona­virus. Bărbatul suferea de diabet, iar starea lui s-a agravat într-un ritm alert. Marius Cosoi era profesor de sport şi antrenor de handbal şi baschet în Iaşi.
„A fost o perioadă foarte grea. Era foarte puternic, sportiv, dar era diabe­tic. Eu cât am fost însărcinată eram foarte stresată cu tata, la el mi se părea că virusul poate fi fatal. El nu avea așa de multă grijă. Întotdeauna când vorbeam la telefon cu el mă bușea plânsul pentru că mi se părea că nu înțelege cât de periculos e pentru el”, a povestit actrița, cu ochii în lacrimi.
Tatăl Laurei Cosoi a fost răpus de Covid în doar 10 zile. „În 17 noiembrie m-a sunat să mă anunțe, parcă în râs, că i-a ieșit testul pozitiv. Părea asimptomatic, joi, când m-a anunțat. Nu avea febră, avea doar o durere de cap. Luni seara l-am internat, marți era în spital la Iași, la infecțioase. L-am adus apoi la București. Dimineața am vorbit cu el și în câteva ore nu mai era bine. Când am primit telefonul că trebuie să căutăm un pat de terapie intensivă pentru el în țară, am fost în șoc. Într-o săptămână a murit. S-a stins”, a povestit actrița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.