Lavinia Pârva a născut joi, 16 mai, un băiețel perfect sănătos. Ștefan Bă­nică Jr. a dat marea veste, pe pagina personală de Facebook. Tot el a anunțat numele bebelușului: Alexandru.
„Sunt fericit pentru că a venit pe lume fiul meu cel mai mic, haios și sănătos, Alexandru Bănică. Eu și soția mea vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi în această perioadă, pentru faptul că ne-ați respectat in­timitatea și pentru toate mesajele frumoase”, a scris Ștefan Bănică pe Face­book, dezvăluind astfel și numele ales pentru fiul lui.
Se pare că bebelușul a venit puțin înainte de termen, Lavinia fiind programată să nască luna viitoare. Este primul copil al cuplului, dar al treilea pentru cunoscutul cântăreț și om de televi­ziu­ne. Ștefan mai are un băiat, Radu Ștefan (17 ani), din relația cu Camelia Con­- stantinescu, și o fe­ti­ță, Violeta (10 ani), din căsătoria cu Andreea Marin.
Ca și în cazul celorlalți moș­te­ni­tori ai săi, Ștefan a anunțat că va deveni tată tot în cadrul unui concert. Mai precis, de Crăciun, la Sala Palatului! Ștefan și La­­-vi­nia, actuala sa soție, se iu­besc din anul 2011, iar în 2017 s-au că­să­torit în secret.

Recomandările redacției