A tot încercat să vândă vila de la Eforie Nord, pentru a-și putea plăti tratamentele anticancer și creditele la bancă, însă, în lipsa cumpărătorilor, preferă să o închirieze la prețuri fără concurență.
Astfel, Leo Iorga (54 de ani) va aco­peri ratele și o mică parte din costurile terapiilor de zeci de mii de euro. Vila Iorga’s House se află la intrarea în stațiunea Eforie Nord și la cinci minute de mers cu mașina de Lacul Techirghiol, fai­mos pentru nămolul cu efecte terape­utice. Imobilul dispune de trei camere duble și de patru triple care pot găzdui în total 18 persoane.
Camerele duble costă între 80 și 90 de lei pe noapte, iar cele triple între 120 și 140 de lei pe noapte, plus TVA. În weekend, prețul came­relor e mai mare, spune anunțul publicat de familia Iorga pe internet. Vila are o piscină gonflabilă, șezlonguri și o terasă acoperită. Leo Iorga se tratează în Germania de cancer la plămâni, afecțiune care a tot recidivat în ultimii opt ani după ce a scăpat de tumoa­rea la creier.
Click

Recomandările redacției