Vedeta zilei – Leonardo DiCaprio donează 3 milioane de dolari pentru Australia

0
306

Cunoscut și pentru latura sa filan­tropică, pe lângă carisma și trăsăturile care l-au propulsat, de-a lungul timpului, în topurile celor mai frumoși bărbați din lume, celebrul actor Leonardo DiCaprio demonstrează încă o dată că nu e doar „o altă față drăguță” de la Hollywood.
Leo a decis să se implice serios în combaterea incendiilor masive care au pus stăpânire pe Australia, în urma cărora câțiva oameni au murit și și-au pierdut locuințele, iar multe animale au pierit sau au fost grav rănite, de asemenea, în flăcările mistuitoare.
Organizaţia Earth Alliance, condusă de DiCaprio, arată că a lansat Fondul „Australia Wildfire” pentru a veni în ajutorul „reacţiilor internaţionale la incen­diile de vegetaţie catastrofale”. Earth Alliance este o organizaţie lansată în 2019 cu scopul de a combate efectele schimbărilor climatice şi ameninţările la adresa biodiversităţii, informează Hollywood Repor­ter. Astfel, Le­o­nar­do va dona 3 mi­lioane de dolari fondului de ajutor pentru com­baterea incendiilor și ajutorarea celor afectați de aces­tea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.