Vedeta zilei – Lora, în lacrimi după ce i-a fost anulat din nou zborul din Bali spre România: «Nu mai pot»

0
611

Lora a răbufnit în lacrimi și a explicat faptul că biletul de avion pe care l-a avut reprogramat pentru a se întoarce în România alături de iubitul ei, Ionuț Ghenu, cel cu care vedeta urma să se căsătorească, a fost anulat. Vedeta a mers în vacanță în Bali, înainte să se anunțe stare de urgență la nivel mondial din cauza coronavirusului, iar aceasta a rămas blocată acolo.
În nenumărate rânduri, Lora și Ionuț Ghenu au încercat să găsească o cale pentru a se întoarce în România, însă compania aeriană cu care ar fi trebuit să ajungă în țară nu le restituie suma mare de bani dacă aceștia aleg altă variantă de zbor.
„Ni s-a anulat iar zborul. Banii de pe zborul ăsta, care sunt destui, nu ni se dau înapoi și ar însemna să facem o investiție majoră și să zburăm din Bali în Jakarta și de acolo spre altă escală și spre casă. Nu ni se dau banii îna­poi dacă alegem alt zbor. Eu pot să mai stau până în iulie. Acum, următorul zbor ar fi programat pe 1 iulie. Nu e atât de grav, să spe­răm că se întâmplă”, a ex­- plicat Lora.
Lora a po­vestit în lacrimi faptul că nu mai rezistă la distan­ță și îi este dor de România și de fratele ei ca­re are nevoie de ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.