Vedeta zilei – Lora vine, în sfârșit, acasă, după 135 de zile de vacanță forțată în Bali

0
375

135 de zile blocată în „Paradis”. O experiență incredibilă pe care nu o va uita niciodată. Asta a trăit Lora în Bali, în toată această perioadă de pandemie. Mâine, într-o zi plină de semnificații pentru ea, își va urca în avion cele 90 de kilograme de bagaje și va decola, în sfârșit, spre casă.
Pe 8 martie, Lora și iubitul ei, Ionuț, plecau spre insula indoneziană Bali pentru ceea ce se voia a fi o vacanță normală de două săptămâni. Din cauza pandemiei de coronavirus și a restricțiilor de circulație au rămas blocați acolo. Asta până mâine, când agenția care s-a ocupat de sejurul lor a reușit să le faciliteze zborul de întoarcere. „Răbdarea ne-a fost răsplătită. Ne întoarcem în aceleași condiții de zbor. Încă nu-mi vine să cred că mâine, după cinci luni, zbu­răm spre casă. Doam­ne, ce experiență!”, a declarat artista luni dimineața.
Ajunge în țară mâine, 22 iulie, chiar în ajunul propriei zi­le de naștere. Pe 23 iulie, artis­ta împlinește 38 de ani și are dublu motiv de sărbătoare: aniversarea și revederea cu cei dragi. „Abia aștept să-l văd pe fratele meu, pe sora lui Io­nuț, pe părinții lui! ”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.