Pentru Lucian Viziru noul an nu a venit deloc cu vești îmbucurătoare. Îndrăgitul actor și-a anunțat admiratorii că de o perioadă de 4 zile se află în spital, în urma unei probleme de sănătate deloc ușor de trecut cu vederea. Se pare că artistul este suspect de infarct, iar vestea a venit ca un șoc pentru toți cei care îl cunosc și admiră.
Lucian Viziru a publicat un videoclip pe platforma Youtube, în care apare pe patul de spital, cu branula în mână. „Eu sunt în momentul ăsta în spital. Sunt aici de pe 31 decembrie 2021. Revelionul l-am făcut aici. Inițial s-a crezut că am făcut infarct. Am avut dureri mari în capul pieptului. Durerea se ducea jos spre brațul stâng. La prima analiză în ceea ce privește inima mi-au ieșit negative. A doua zi, enzimele astea au ieșit pozitive. Am avut din nou suspiciunea la povestea asta cu infarctul”, a spus artistul.
Lucian Viziru spune însă că în prezent simte ceva mai bine și că abia așteaptă să ajungă acasă. Se pare că actorul le-a mărturisit urmăritorilor săi că a avut palpitații urmate de atacuri de panică severe, gândindu-se în ultimele ore la ce este mai rău.

Recomandările redacției