Dan Bălan este, de departe, unul dintre cei mai mari artişti care a trecut prin România şi care ne-a făcut mândri datorită pieselor sale, chiar dacă el s-a născut şi a locuit foarte mult timp în Republica Moldova.
Cariera artistului a atins apogeul în urmă cu 15 ani, atunci când făcea parte din trupa O-Zone şi cucerea întreaga planetă cu piesa „Dragoste din tei“, care este şi astăzi ascultată în multe colţuri din lume. Dan Bălan are în continuare multe ţări la picioare, succesul său fiind în continuare recunoscut în România, Rusia sau SUA.
Chiar dacă o întreagă planetă îl cunoaşte pe artistul Dan Bălan, puţini ştiu cum este acesta în viaţa privată şi, mai mult decât atât, din ce familie face el parte. Artistul este fiul diplomatului Mihai Bălan şi al prezentatoa­rei Ludmila Bălan, care are în Republica Mol­do­va emisiunea „Tanti Ludmila Show“.
Mama lui Dan Bălan nu este recunoscută doar datorită emisiunii pe care o moderează, ci şi datorită formelor de invidiat. Deşi are 61 de ani, vârstă împlinită în ur­mă cu două luni, Ludmi­la Bălan arată foarte bine şi este confundată, de multe ori, cu sora artistului.

Recomandările redacției