Vedeta zilei – Marcel Pavel, suspect de infectare cu noul coronavirus

0
503

Marcel Pavel este suspect de infectare cu noul coronavirus. Interpretul e răcit de câteva zile și, pentru că a văzut că starea de rău nu-i trece, a făcut testul de coronavirus. Rezultatul va veni în cursul zilei de azi.
Marcel Pavel, în vârstă de 60 de ani, nu se simte bine de câteva zile. Interpretul cu voce de aur crede că a răcit la filmările emisiunii „Te cunosc de undeva”, unde diferențele de temperatură dintre camera în care artiștii așteaptă să le vină rândul și platou este mare.
Prevăzător din fire, dar și pentru că are copii, iar mezina familiei, Iuvenalia Ioana, face în curând 7 ani, artistul a dorit să facă testul pentru coronavirus.
Totuși, el spune că nu are febră, dar are simptomele unei răceli, iar de cea­laltă parte, familia lui se simte bine. „Sunt răgușit, cred că am răcit la fil­mări. Familia mea se simte bine. Aș-tept re­zultatul și sper să fie negativ”, a declarat Marcel Pavel pentru Click!
Interpretul este căsătorit de pes­te 20 de ani cu fosta balerină la Tea­trul Balșoi din Moscova, Violeta (49 ani). Au împreună trei copii, Richard (24 ani), Sasha (22 ani) și Iuvenalia Ioana (7 ani).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.