Viața Mariei Dragomiroiu a fost un șir de drame, până să-l întâlnească pe actualul ei soț, impresarul Bebe Mihu. Artista a fost bătută și târâtă de păr de primul ei soț, pe care l-a prins în timp ce-și făcea de cap cu amanta.
Maria Dragmiroiu a povestit cu lacrimi în ochi, în emisiunea „La Măruță”, drama vieții ei. La 20 de ani, artista avea să se îndrăgos­tească nebunește de Ion. Cei doi s-au căsătorit la 6 luni după ce se născuse primul copil, deși pă­rinții nu erau de acord. Cei doi au avut împreună doi copii, Ileana și Mircea, însă căsnicia lor a început să scârțâie atunci când Maria Dragomiroiu a devenit celebră.
Bărbatul și-a găsit o amantă, o prietenă bună de familie, cu care își făcea de cap chiar în garsoniera soacrei solistei. „A vrut Dumnezeu să aflu! Eram acasă, l-am sunat și n-a răspuns. Am luat un taxi. Am intrat în lift și în cabină era soacră-mea. A intrat în panică. Mi-am dat seama că ea știe ceva. (…) A ieșit el și a început să țipe. El și soacră-mea
m-au aruncat în lift. Mi-a dat un pumn în cap. Liftul s-a oprit între etaje! Soacră-mea a zis: «Du-o acasă și omoar-o!»”, a spus solista.

Recomandările redacției