Vedeta zilei – Maria Dragomiroiu, reacție uluitoare la adresa Elenei Merișoreanu: „E invidioasă, răutăcioasă și mincinoasă”

0
175

Folclorul autohton e plin de scandaluri! După ce Steliana Sima i-a declarat război lui Gheorghe Turda, acum s-a aflat că alte două cântărețe de primă mână sunt la cuțite de ani buni.
Maria Dragomiroiu (65 de ani) s-a dezlănțuit la adresa Elenei Merișoreanu (72 de ani), pe care a catalogat-o drept „invidioasă, mincinoasă și răutăcioasă”. Conflictul dintre cele două mari artiste a pornit atunci când Maria Dragomiroiu a făcut publică suma infimă pe care o primește ca pensie: 1.200 de lei. Atunci, Elena Merișoreanu a comentat acid la tv că Maria Dragomiroiu nu se omoară cu munca.
„Mie mi se pare că Elena Merișoreanu a venit pe pământ doar ca să ju­dece colegii. Îmi pare foarte rău, nu i-am spus, deși ne-am întâlnit de multe ori. S-a gândit ea să-mi facă o bucurie chiar de ziua mea și și-a dat cu părerea, într-o emisiune, despre pensia mea, aia mică, se știe cât e. A zis că probabil nu am muncit nicăieri. E un om rău, răutăcioasă mai bine zis, nu poți să te duci să judeci un coleg când nu e treaba ta. De pierdut are sufletul dânsei, nu eu”, a declarat Maria Dragomiroiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.