O fostă asistentă a lui Mariah Carey a dat-o în judecată pe aceasta, acuzând-o de abuzuri fizice, verbale şi psihice, după ce cântăreaţa a acţionat-o în instanţă pentru şantaj, potrivit Mediafax.
Miercuri, și Mariah Carey a dat-o în judecată pe fosta asistentă, Lianna Azarian, pe care a acuzat-o de şantaj şi căreia îi cere despăgubiri de peste trei milioane de dolari. Carey spune că fosta asistentă i-a cerut opt milioane de dolari, ameninţând-o că va face publice înregistrări video care o surprind pe cântăreaţă făcând „lucruri jenante”. Azarian, care a fost angajată de Carey în 2015, ca asistentă executivă, ar fi filmat-o în secret pe cântăreaţă, iar aceste înre­gistrări i-ar fi afectat grav imaginea personală şi profesională dacă ar fi fost date publicităţii, potrivit documentelor.
Azarian a dat-o la rândul ei în judecată pe Mariah Carey, susţinând că a fost victima unor oribile abuzuri fizice, verbale şi psihice atât din partea cântă­re­ţei, cât şi a fostului manager al acesteia, din perioada 2013 – 2017, Stella Buloch­ni­kov.
Totodată, avocatul lui Azarian, Mark Quigley, a declarat că afirmaţiile lui Mariah privind şantajul sunt „nefondate”.

Recomandările redacției