Vedeta zilei – Medicii au găsit medicamente în stomacul Cristinei Ţopescu. Ar fi murit în somn

0
402

Medicii nu au putut stabili cauza morţii Cristinei Ţopescu, trupul fostei jurnaliste fiind într-un stadiu avansat de puterfacţie. Ei au stabilit că este necesară o verificare toxicologică, după ce în stomacul ei au fost descoperite urme de medicamente.
Medicii legişti nu au putut stabili de ce a murit Cristina Ţopescu, care a fost găsită decedată în casă în seara de 12 ianuarie. Au găsit, însă, conform digi24.ro, mai multe urme de medicamente în stomacul fiicei lui Cristian Ţopescu. Din acest motiv, ei au cerut o expertiză to­xicologică. Se pare însă că vedeta tv a murit în somn, iar poliţiştii iau în calcul varianta unui deces din cauze naturale.
Pe de altă parte, alte surse susțin că jurnalista Cristina Țopescu a murit din cauza unui infarct sau a altei cauze medicale rapide. „Avea două săptămâni de când încetase din viață, așa a constatat legistul. Se pare și că s-ar fi stins imediat, întrucât ar fi făcut un stop cardiac sau mai există și varianta unui accident vascular”, au dezvăluit persoane de la fața locului.
În prezent, dosarul morții Cristinei Țo­pescu e investigat de pro­cu­ro­rii de la Par­che­tul de pe lân­gă Tribunalul Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.