Vedeta zilei – Meghan Markle a intrat oficial în „concediu maternal”

0
254
LONDON, UNITED KINGDOM - FEBRUARY 12: (EMBARGOED FOR PUBLICATION IN UK NEWSPAPERS UNTIL 24 HOURS AFTER CREATE DATE AND TIME) Prince Harry, Duke of Sussex and Meghan, Duchess of Sussex attend a gala performance of 'The Wider Earth' in support of the Queen's Commonwealth Trust & the Queen's Commonwealth Canopy at the Natural History Museum on February 12, 2019 in London, England. (Photo by Max Mumby/Indigo/Getty Images)

Meghan Markle (37 de ani) a intrat în „concediu maternal”, fiind pe ultima sută de metri cu sarcina. Ducesa de Sussex este însărcinată în opt luni, iar surse apropiate de familia regală susțin că aceasta va aduce pe lume un copil la sfârșitul lunii aprilie.
Meghan vrea să își petreacă această ultimă lună de sarcină în liniște. Soția prințului Harry a fost prezentă la ceremonia CommonsWealth Day, la Webmi­nister, dar potrivit Vanity Fair, aceasta a fost ultima ieșire publică înaintea nașterii. Ducesa de Sussex nu are programat nimic oficial, ceea ce înseamnă că se pregătește pentru venirea pe lume a primului ei copil.
Palatul Buckingham nu a confirmat „concediul maternal” al lui Meghan Markle, însă a precizat că, într-adevăr, ducesa nu și-a programat niciun eveniment oficial, însă va lua parte la mai multe întâlniri private.
Marți, Meghan Markle a fost extrem de ocupată. Soția prințului Harry a fost prezentă la două evenimente importante, unde a strălucit în ținute scumpe. Dimineața a vizitat Ca­nada House, alături de soțul ei. Acolo, cei doi au stat de vorbă cu cetățenii canadieni care locuiesc în Lon­dra și în alte părți ale Regatului Unit. Ținuta purtată de Meghan cu această oca­zie a fost un trench în va­loare de 9.500 de euro.
Click

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.