Vedeta zilei – Meghan Markle, petrecere surpriză de ziua soțului. Prințul Harry a împlinit 36 de ani

0
312
Britain's Duke and Duchess of Sussex, Prince Harry and his wife Meghan hold their baby son Archie as they meet with Archbishop Desmond Tutu (unseen) at the Tutu Legacy Foundation in Cape Town on September 25, 2019. - The British royal couple are on a 10-day tour of southern Africa -- their first official visit as a family since their son Archie was born in May. (Photo by HENK KRUGER / POOL / AFP)

Prințul Harry a avut parte de o petrecere surpriză de ziua lui. El a împlinit 36 de ani și și-a serbat vârsta la vila de 14 milioane de dolari recent achiziționată în Los Angeles SUA.
A fost felicitat de fratele lui și soția acestuia, de tatăl lui, Prințul Charles și a primit vizita soacrei lui, Doria Rag­land. Prima care i-a urat „La mulți ani” a fost Regina însăși. Conform ziarului „The Sun”, Meghan Markle, 39 de ani, ar fi pregătit o petrecere surpriză cu vedete din showbiz-ul american în cinstea lui Harry, la care trebuiau să vină Oprah Winfrey și Tyler Perry.
Anul 2020 a fost foarte agitat pentru prințul Harry și soția sa, Meghan. După ce au renunțat la rolulrile importante din sânul familiei regale brita­nice, oficial, la 31 martie, ei au plecat în SUA. Spionați și judecați pentru fiecare din faptele și gesturile lor de presa britanică, ei au ales să trăiască în California, împreună cu fiul lor, Archie, în vârstă de 1 an.
Însă, chiar dacă s-a mutat peste Ocean, prințul Harry nu a renunțat total la angajamentele din țara natală. El își pregătește marea întoarcere în Marea Britanie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.