Micuțul Archie a ajuns deja la a treia dădacă, în doar șase săptămâni, după ce două dintre ele au fost concediate de Meghan Markle și prințul Harry. Acest lucru alimentează zvonurile că este imposibil de lucrat pentru ducii de Sussex. În ultimele luni, angajații din staff-ul lor au plecat în masă.
Surse apropiate de Meghan Markle și prințul Harry susțin că alegerea unei bone este una extrem de personală și că ducii de Sussex vor să găsească persoana perfectă pentru acest rol. Micuțul Archie, care s-a născut pe 6 mai, a ajuns deja la a treia dădacă. Palatul Buckingham nu vrea să comenteze pe marginea acestui subiect, potrivit tabloidului britanic The Sun.
„Adesea, copiii au nevoi diferite pe măsură ce ating un nou stagiu din viața lor. Prima dădacă a lucrat doar pe timp de noapte. Harry și Meghan nu vor să se grăbească și să riște să nu facă decizia corectă. Este un subiect foarte personal. De această persoană depind nevoile bebelușului, dar și ale părinților”, a declarat o sursă din preajma ducilor de Sussex.
A treia bonă aleasă de Meghan Markle și prințul Harry este o femeie născută în Marea Britanie, care însă nu s-a mutat permanent la conacul Frogmore din Winsdor. Deocamdată, dădaca lucrează doar în weekenduri.

Recomandările redacției