Ducesa de Sussex, Meghan Markle, a adus pe lume un băieţel, a confirmat Palatul Buckingham pentru BBC. Aştep­tarea a luat sfârşit, căci primul copil al cuplului format din Meghan Markle şi prinţul Harry a venit pe lume. Micuţul va fi al şaptelea în linia pentru tronul Marii Britanii, după tatăl său, ducele de Sussex.
Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, a devenit mama unui băieţel, po­trivit comunicatului oficial. Copilul ar fi trebuit să se nască la sfârşitul lunii aprilie, dar se pare că momentul naşterii a sosit mai târziu decât a fost prevăzut iniţial de către medici. Meghan şi-a dorit să nască acasă, înconjurată totuşi de o echipă de medici bine pregătiţi pentru a interveni în orice situaţie. Ea s-a aflat la doar un pas de a fi supusă unei naşteri induse.
Primul copil al Ducilor de Sussex va fi al şaptelea în linia de succesiune la tronul britanic, după Prinţul de Wales, Du­cele de Cambrid­ge şi copiii lui – Prinţul Geor­ge, Prinţesa Charlotte şi Prinţul Lo­uis şi Ducele de Sussex. Nu­me­­le copilului va fi dez­­- ­văluit în scurt timp.
Click

Recomandările redacției