La 77 de ani, Michael Douglas este activ în social media, unde este urmărit de peste un milion de fani doar pe Instagram, și se bucură de copii, de frumoasa lui soție, Catherine Zeta-Jones (52 de ani), de vacanțe sau de câte un eveniment high-class din lumea filmului.
Recent, actorul a bifat o apariție la patru ace în New York, la Gala Monte Cristo Awards, unde a ținut un discurs în incinta Gotham Hall, de pe Broadway. A fost singur, neînsoțit de Catherine Zeta-Jones, și poate de aceea i-a lipsit și sclipirea pe care o avea, odinioară, pe covorul roșu, când era la braț cu superba lui parteneră de viață. Michael Douglas părea mai slab și mai slăbit decât de obicei, însă șarmul nu i-l ia nimeni.
Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas au împreună o avere de 400 de milioane de dolari și sunt căsătoriți din anul 2000. Au împreună doi copii superbi, Dylan (21 de ani), și Carys (18 ani), care au toate șansele să devină actori, ca și părinții lor, dar și ca bunicul lor, legendarul Kirk Douglas, care a murit pe 5 februarie 2020, la vârsta de 103 ani.

Recomandările redacției