Michael Schumacher, 50 de ani, ar fi ajuns ieri la Paris pentru un tratament de câteva zile. „Le Parisien” scrie că ieri, la ora locală 15:40, Michael Schumacher a ajuns la Spitalul Georges Pompidou, din Paris. Acesta a fost acompaniat de mai mulți medici și asistente și ar urma să facă un tratament sub suprave­gherea doctorului Philippe Menasche, unul dintre cei mai renumiți din lume.
Schumacher ar urma să fie supus unui tratament cu celule stem și e programat să plece joi din spital. Presa din Franța scrie că Schumacher a mai venit de cel puțin două ori până acum la spitalul din Paris. Fostul pilot trebuia să vină și-n iulie, dar vizita a fost amânat din cauza unor probleme de sănătate.
ACCIDENT TERIBIL
Pe 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a suferit un accident în timp ce se afla la schi. El a fost diagnosticat cu un tra­umatism cranian sever şi o hemora­gie cerebrală, fiind operat de două ori la spitalul din Grenoble.
A fost transferat pe data de 16 iunie 2014 la o unitate medicală de specia­litate din Lausanne.
Renumitul pilot a fost externat pe 9 septembrie 2014 și până în prezent la fost tratat în locuința lui din localitatea elve­țiană Gland.

Recomandările redacției