Vedeta zilei – Mihaela Rădulescu, chef de pomină de ziua ei, cu fiul și iubitul, la Monaco

0
180


Mihaela Rădulescu a ținut-o numai în petreceri. Mai întâi și-a serbat fiul, care a împlinit 17 ani, apoi vedeta a fost ea în centrul atenției. Marți, 3 august, diva a împlinit vârsta de 53 de ani și a avut lângă ea cele mai importante persoane din viața ei, pe Ayan și pe iubitul ei, pa­rașutistul Felix Baumgartner.
Se pare că Ayan și Felix Baumgartner au vrut să o surprindă pe Mihaela și au organizat o masă festivă la un restaurant de fițe din Monaco, stropită cu șampanie scumpă, un tort cu ciocolată, care e pre­fe­ratul vedetei, iar finalul a culminat cu un foc de artificii pe care aceasta l-a imortalizat și l-a postat pe rețelele sociale.
„Azi am vrut să… simt. Să mă bucur de copil, de bărbat și de… prietenii care mi-au trimis flori, urări faine și atâtea gânduri bune. Ador să am casa plină de flori albe, iubesc să am oamenii dragi lângă mine, mi-e dor de mor de cei din familie care-s prin prea multe țări, dar i-am simțit, auzit și pupat pe toți, chiar și de la distanță”, a scris Mihaela Rădulescu pe Instagram, în dreptul unor imagini de la petrecerea de ziua ei.
Felix pare și acum îndrăgostit lulea de vedetă, iar relația cu fiul vitreg pare să fie cea mai bună.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.